10 jaar garantie bij Airco-lijn

Waarom bij ons 10 jaar garantie?

Gezonde, frisse lucht is van levensbelang. Onze airconditioning brengt daarom niet alleen de lucht op de juiste temperatuur, ze zorgt ook voor de juiste vochtigheid en zuivert de lucht die u inademt. Dankzij airconditioning voelt u zich beter en bent u een stuk productiever. Onze airconditioningsystemen kunnen naast koeling ook voor verwarming zorgen. De airco onttrekt warmte aan de buitenlucht, zelfs als het vriest. Wanneer de airconditioning voor de verwarming zorgt kunt u de verwarming laag houden, wat een besparing oplevert op uw energiekosten. Wij bieden verschillende single- en multisplitsystemen. De capaciteit is afhankelijk van warmtebelasting, aantal personen en ligging van de woning of het pand. Uiteraard leveren wij ook VRV systemen voor de zakelijke markt. Wanneer u een multisplitsysteem hebt laten installeren is het tevens mogelijk dat u in diverse kamers kunt koelen of verwarmen. Zo hoeven niet alle kamers in de woning of het pand dezelfde temperatuur te krijgen.

Airco-Lijn-airconditioning--1024x398

Bij het aanschaffen van een nieuwe airconditioning moet u op een aantal dingen letten. De juiste airconditioning vinden voor uw behoeftes is namelijk erg van belang. Een kwalitatieve airconditioning zal ook al snel wat kosten. Hierdoor is het belangrijk om goed op de garantievoorwaarden van de verkoper te letten. Bij gemiddeld gebruikt kan een airconditioning met goede en regelmatige onderhoud 12 tot 15 jaar meegaan. Maar als er nou toch iets fout gaat moet u wel weten wat u kan doen. De meeste bedrijven hanteren een garantieperiode van 2 jaar, maar dit is niet zo bij alle bedrijven. Wij hanteren een garantieperiode van 10 jaar.

Uw recht op garantie

Volgens de Europese wetgeving heeft u bij het aanschaffen van een nieuwe airconditioning het recht op 2 jaar fabrieksgarantie. U kunt deze wettelijke garantie inroepen als het product niet goed werkend is of niet overeenkomt met de beschrijving. Elk bedrijf moet zich verplicht aan deze wetgeving houden. In sommige landen bestaat er een langere garantieperiode vanwege nationale wetgeving. Verder is deze wettelijke garantieperiode een minimum. Een bedrijf mag dus zelf beslissen om een langere garantie te hanteren. Wij hebben besloten voor een garantieperiode van 10 jaar.

Wat kunt u van ons verwachten?

Montage mogelijk

10 jaar garantie

Advies op maat

Vraag direct offerte aan!

Bent u toe aan een aangenaam klimaat in huis? Vraag dan vandaag nog een offerte aan!

Reviews over Airco Lijn

Airco-Lijn-Gratis-Advies-op-maat

Gratis advies op maat

U heeft interesse in airconditioning? We hebben volop kennis en ervaring en een uitgekiend assortiment. We combineren kwaliteit met service en aantrekkelijke prijzen. In een gratis adviesgesprek gaan we vrijblijvend in op de mogelijkheden die wij voor u hebben. Natuurlijk houden we rekening met uw woning, uw woonwensen en uw gezinssamenstelling. Zo realiseren we optimaal wooncomfort.